2019-09-24 04:05News

Slik får du den perfekte høstferien

Har du ikke planlagt høstferien ennå? Her er 5 tips til deg som er ute i siste liten. Kombiner flotte naturopplevelser med morsomme aktiviteter i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Og du, nå kan du ta frem skiene også!

1. Ta med familien på sykkeltur til fjells

For sykkelentusiastene finnes et hav av stier og veier tilrettelagt for barnefamilier. Å sykle i skogs- eller fjellterreng er morsomt og spennende for hele familien.  Her er noen forslag til familievennlige sykkelturer.  

Vil du ha enda litt mer action og adrenalin kan vi anbefale downhill i Hafjell eller på Sjusjøen. 

2. Familiepark-bonanza 

Hunderfossen familiepark holder åpent i høstferien.

Fyll høstferien med familieparker, actionfylte opplevelser og gode kulturopplevelser med aktiviteter for barna. Hva med en tur til Hunderfossen Eventyrpark, Barnas Gård, Lilleputthammer FamilieparkNorges Olympiske Museum og vakre Maihaugen i kombinasjon med en tur til trivelige Lillehammer sentrum

3. Stå på ski i høstferien

Foto: Sjusjøen Skisenter

Er du en skikkelig ski-entusiast, så kan du ta med deg skiene til Kvitfjell eller til Sjusjøen i høstferien. Her har de lagret snø fra forrige sesong, i tillegg produseres det nå fortløpene ny snø. De første bakkene i landet og skiløypene åpner nå i høstfeiren.

4. Nyt action i frisk fjelluft og vakre høstfarger 

Det er enkelt å komme seg opp i fjellet med barna på tur og nå er høstfargene fantastiske. Velg mellom 10 vakre fjellområder og mange flotte fjellturer tilrettelagt for hele familien. Andre populære aktiviteter er rideturer på fjelletkanopadlingraftingbrupendling og klatring

Les mer: 10 populære og flotte fjellområder du enkelt kan reise til

5. Bestill en overnatting litt utenom det vanlige

Opplev tradisjonsrike fjellstuer og høyfjellshotell, sov i et elgtårn under åpen himmel, utforsk hyttedrømmen eller prøv den populære glampingen. I tillegg har du familievennlige overnattingssteder som er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier. Sjekk ut overnattingssteder her.

Les mer: 14 gode grunner til å legge høstferien til Lillehammer og GudbrandsdalenAbout Visit Lillehammer AS

Visit Lillehammer is the local DMO (Destination Management Organization) and the official tourist information for Lillehammer and Gudbrandsdalen.


Contact(s)

Merethe Sandum
Tourism Manager
Merethe Sandum